Cryo

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude, waarbij vetcellen op een natuurlijke en effectieve manier worden verwijderd. De cellen worden eerst bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier als afvalstof.

Je huid wordt tijdens een cryo behandeling gekoeld tot -10 graden, hij wordt als het ware bevroren. Hierdoor worden ook de vetcellen onder je huid heel koud. Namelijk zo'n 2 tot 4 graden.

 

 

In eerste instantie zal ik het toestel uittesten gedurende enkele maanden.
Vooraleer we aan het einde van deze maanden zijn, geef ik jullie, een kans om een proefsessie te boeken.  Tijdens de proefsessie krijg je een volwaardige behandeling, maar dit voor slechts 50% van de normale prijs.  De prijs voor een proefsessie komt op 50,00 euro.
Ik plan momenteel voor de proefsessies 2 dagen in, op 30 maart en 01 april, waarvoor je kan intekenen.  Hieronder het overzicht van mogelijke momenten. 
Tijdens 1 sessie wordt er 1 zone behandeld.  De mogelijke zones zijn: Buik, lovehandles, bovenarmen, achterwerk, bovenbenen en rug.

Indien je een proefsessie wil doen, stuur dan een mail en geef 3 momenten door dat je zou kunnen voor de sessie.  De proefsessies dienen cash betaald te worden.