Massages

  Vanaf April 2022

  • Ayurvedische massage

  Achter de Ayurvedische massage, die afkomstig is uit India, schuilt een eeuwenoude gezondheidsleer die circa vijf- tot zesduizend jaar geleden op schrift is gesteld. Ayurveda is Sanskriet voor ‘kennis van het leven’. Dit is iets wat veel mensen tegenwoordig goed kunnen gebruiken; we zijn vaak veel te druk bezig, waardoor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid in het geding komt. Met de Ayurvedische massage kun je helpen het lichaam en geest te ontspannen, te reinigen en te voeden met nieuwe energie. De ayurvedische massage is bedoeld om de complete gezondheid te bevorderen.

  Vanaf Juni 2022

  • Indiase hoofdmassage

  Tijdens een Indiase hoofdmassage worden de marmapunten, haren, hoofdhuid, gelaatsspieren, de nek en schouders behandeld, met specifieke technieken en afgestemde druk. Het laat het gezicht blozen, de hoofdhuid en haren glanzen, de ogen stralen en het heeft een diepe inwerking op het totale lichaam.

  Vanaf Juli 2022

  • Cupping massage

  Cupping is afgeleid van de acupunctuur. Maar ook in de Arabische cultuur is deze behandeling bekend onder de naam Hijama. Bij deze massagevorm worden cups gebruikt die op het lichaam worden geplaatst. De cups worden vacuüm gezogen om zo de beweging van energie, bloed en andere lichaamsvloeistoffen te beïnvloeden voor het verhelpen van pijn en het optimaliseren van de gezondheid.