menu

Schoonheidssalon SoBeau in Werchter

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

Sinds 2012 is schoonheidssalon SoBeau in Werchter gevestigd, waar je terecht kunt voor schoonheidsbehandelingen, massages, suikerontharing, afslanken en figuurcorrectie met e-fit en voedingsbegeleiding met Lignavita. De vriendelijke en hartelijke Veerle ontvangt klanten met de glimlach in een professioneel kader. Veerle heeft gekozen voor ecologische en biologische producten tijdens haar verzorgingen van het merk Estime & Sens.

Veerle startte met de opleiding als nagelstyliste, en had de smaak te pakken om zich verder te verdiepen in de schoonheidszorgen. “In de loop van de jaren zijn er verschillende opleidingen en verzorgingen bijgekomen, en ook enkele weggevallen. De gelnagels waar het mee begonnen is, doe ik bijvoorbeeld niet meer. Ik heb mij voornamelijk gespecialiseerd naar massages toe, gelaatsverzorgingen, figuurcorrectie en voedingsadvies. Binnen de massages heb ik een uitgebreide keuze en voel heel goed aan wat mensen nodig hebben. Ik heb van nature warme handen en weet de juiste druk te hanteren. De reacties zijn heel positief: ‘Jij hebt precies gouden handen’, hoor ik vaak”, glimlacht Veerle.

Relaxatiemassages & gelaatsverzorgingen op maat​​​​​​​

Elke massage is altijd op maat van de klant, en afgestemd op hun klachten of behoefte op dat moment. “Bij mensen die veel hoofdpijn of stress hebben, raad ik de Japanse hoofd- en nekmassage aan in combinatie met de rugmassage. Als ik iemand niet kan helpen, verwijs ik door naar een kraker of kinesist. Maar ook wie nood heeft aan ontspanning, is zeker welkom en kan kiezen uit diverse massagevormen. Ik creëer ook altijd een gezellige sfeer met kaarsjes, gedimd licht, warmte… De klanten kunnen zich discreet omkleden, en dan dek ik ze toe met zachte handdoeken op de tafel. Nadien kunnen ze best nog even blijven liggen om te bekomen, en dan rustig recht komen. Een massage zindert altijd nog een tijdje na en zorgt voor een heerlijk gevoel van welbevinden.”

Voor de gelaatsverzorgingen heeft Veerle gekozen voor het ecologische en biologische merk Estime & Sens. “Dit zijn erg goede producten, die qua prijs-kwaliteit heel correct zijn. Binnen het gamma zijn er verschillende lijnen o.b.v. het huidtype zodat alles kan aangepast worden. Bij een nieuwe klant neem ik eerst een korte vragenlijst af. Ik vraag ook hoe ze zelf hun huid aanvoelen, of ze bepaalde medicatie nemen en allergieën hebben. Daarna doe ik 2 huidtesten met een eenvoudig toestelletje om het huidtype te bepalen en de huidvochtigheid te meten. In de basis gelaatsverzorging zitten de reiniging, masker en dagcrème inbegrepen. In alle andere behandelingen zit er een dieptereiniging, 2 maskers, epilatie wenkbrauwen, gelaatsmassage en dagverzorging. Steeds afgestemd op hun huidtype.”

Afbeelding

Figuurcorrectie en afslanking dankzij E-fit

Voor de figuurcorrectie en afslanking kun je bij SoBeau kuren voor de E-fit volgen, en indien je dat wenst in combinatie met voedingsadvies steeds onder begeleiding. “Bij de E-fit moeten ze eigenlijk niks doen. Ze trekken een pak aan met elektroden dat de spieren stimuleert, en dat doet al het werk. Afhankelijk van waar ze voor komen en welk resultaat ze wensen, kies ik een aangepast programma en het duurt slechts 20min voor een volledige workout. Het is ook erg geschikt voor mensen met chronische rugpijn, want ze mogen gewoon liggen op de bank en genieten. Je voelt wel dat je spieren samengetrokken worden, maar het mag geen pijn doen. Dit is de passieve vorm van E-fit, waarbij ze geen oefeningen hoeven te doen.”

Na talloze diëten te hebben geprobeerd, kwam Veerle bij het voedingsprogramma van Lignavita terecht. “Bij alle andere diëten ontbrak het altijd aan persoonlijke begeleiding en opvolging. Toen ik ermee startte, beviel het programma mij voor 100%. Er is veel variatie waaruit je kunt kiezen om je dagmenu samen te stellen. En ook als je je streefgewicht bereikt hebt, zijn er nog bepaalde voedingsschema’s die je kunt volgen om op je gewicht te blijven. Dat leer je gaandeweg gedurende het ganse traject, waar je op moet letten en wat je wel of niet mag eten. Ik was zelf een grote snoeper en mijn man ook, maar ik ben 20kg afgevallen en mijn man 10kg. Wij hebben geen behoefte meer aan chips of suiker.” 

Gratis intake gesprek voedingsadvies Lignavita​​​​​​​

“Wie meer informatie wil over het voedingsplan van Lignavita kan gratis langskomen voor een vrijblijvend intake gesprek. Hierin bespreken we wat je graag wilt bereiken, hoeveel kg je wilt vermageren en hoe we dit kunnen aanpakken. Als je wilt starten, kijken we welk voedingsprogramma het beste is, en koop je een starterspakket waarin al je voeding zit voor een bepaalde periode. Enkel verse groenten en fruit moet je nog toevoegen. Wekelijks kom je dan langs voor een opvolging en meting, zodat we kunnen bijsturen indien nodig. Die begeleiding is gratis als je dus bij mij begint met een starterspakket van Lignavita. Zelf vond ik dat zo belangrijk en motiverend om vol te houden en je resultaat te behalen.”

Ga langs bij Schoonheidssalon SoBeau te Werchter (Bemberg 19) en laat je verzorgen door Veerle. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van kennismakingsdeals en krijgen een mooie korting. Wie graag voedingsadvies wil, kan een gratis intak gesprek aanvragen op 0476/ 25 60 73 of via mail contact@sobeau.be.

Verder lezen

Messenger logo
Chat