menu

E-fit Beauty & Slim - E-Relieve: Het driedubbel effect bij pijnreductie

Rug, nek & gewrichtspijn? Stijve spieren? Reuma?

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet u van uw arts uw zwakkere spieren verstevigen maar u kan nog moeilijk bewegen zonder pijn?
Met een EMS trainging kan u uw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voelt u al een merkbaar verschil.

Gespecialiseerde rugjas

De gespecialiseerde rugjassen met elektropads maken komaf met lage rugpijn, nek- en schouderklachten, pijn veroorzaakt door verzwakte of overgespannen spieren. De E.M.S. impulsen die via de gespecialiseerde rugjas naar u verstuurd worden, zorgen ervoor dat u spiercontracties krijgt.

De volgende spieren worden geactiveerd:

  • Bovenste en onderste buikspieren
  • Trapezius spieren
  • Brede rugspier
  • Diepe rugspier (erector spinae)
  • Binnen heupspieren
  • Biceps / Triceps

Doordat deze spieren verstevigd worden, ontlast u uw wervels en tussenwervelschijven. De E-Fit is ook een efficiƫnte hulp voor het vlugger herstel van rugpijn, veroorzaakt door zwakkere rugspieren en een slechte houding.Verkrampte spieren maken we los met een speciaal micromassageprogramma op het volledige lichaam om de spieren te relaxeren.

De gespecialiseerde rugjas kan ook gecombineerd worden met infrarood.

Infrarood: heilzaam voor spieren en gewrichten

Met de E-Fit Beauty & Slim worden de gespecialiseerde rugjassen en lichaamspakken gecombineerd met E.M.S. en infrarood. Terwijl E.M.S. werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren, waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn.

Bovendien zorgt de betere bloedcirculatie (door de E.M.S. en infrarood) voor aanvoer van meer zuurstofrijk bloed. Spieren hebben nood aan zuurstof om te functioneren.

Infrarood neemt de oorzaak niet weg, maar zal het genezingsproces wel ondersteunen.

Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen. 

Verder lezen

Messenger logo
Chat